default-logo

ripset

Ellipse ja Klassinen ripsien pidennys ja huolto:

Ripsiä on saatavissa sekä klassinen että uudempana tuotteena Ellipse ripsi.

Ellipse ripsi on lähes puolet kevyempi ja siinä on suurempi kiinnityspinta. Tämä parantaa ripsen pysymistä ja voidaan kiinnittää paksummpia ja pidempiä kuituja turvallisesti. Lopputulos on runsaamman ja tuuheamman näköinen kuin perinteinen ripsienpidennys.

Ellipsi-ripsi

imageKlassinen ripsipidennysten kesto:

Ripsipidennykset pysyvät oikein käytettynä ja säännöllisesti huollettuna 4-6 viikkoa. Normaalisti oma ripsi irtoaa 60-90 päivän välein ja uusi ripsi kasvaa tilalle. Tästä syystä ripsipidennyksiä tulee huoltaa 2-4 viikon välein, joskus jopa     harvemmin, korjausväli riippuu ihmisen yksilöllisestä ripsien   irtoamisvauhdista. Hyvin istutetut ripsikuidut irtoavat   luonnollisen ripsen mukana pois.

Tärkeää huomioitavaa ennen ripsienpidennysten laittoa:

Älä käytä pidennyspäivänä (äläkä sen jälkeen) öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita. Toivomme, että voit tulla ripsienpidennysten laittoon ilman silmämeikkiä, joka on poistettu vähintään 2 tuntia ennen ripsienpidennysten laittoa. Mikäli tämä ei ole mahdollista niin huomioithan, että et käytä pidennyspäivänä vedenkestävää ripsiväriä. Vedenkestävä meikki joudutaan poistamaan öljypohjaisella puhdistusaineella, mikä puolestaan heikentää huomattavasti ripsiliiman pysyvyyttä. Täyden silmämeikin poistamisesta ripsienpidennyksen yhteydessä veloitetaan erikseen. Jos silmäsi ovat erityisen herkät ja saat helposti allergisia oireita, on mahdollista, etteivät ripsienpidennykset sovi sinulle. Yliherkkyydestä on tärkeää ilmoittaa ennen pidennysten laittoa. Huomioithan, että mahdolliset allergiset reaktiot eivät ole ammattitaitoisen pidennysten laittajan tai tuotteiden syy, joten emme voi ottaa niistä vastuuta. Allergiatapauksissa ripset on poistettava mahdollisimman pian.

Volyymiripsien pidennys:

Mitä volyymiripset ovat?

Volyymiripset ovat uuden ajan ripsienpidennykset, joita kutsutaan myös 2D-, 3D- tai jopa 7D-ripsiksi. Numero D-kirjaimen edessä tarkoittaa sitä, kuinka monta ripseä yhteen ripseen kiinnitetään. Volyymiripsikuidut ovat normaaleja ripsienpidennyskuituja, jopa kuusi kertaa kevyempiä ja Volyymiripset 2sen vuoksi niitä voidaan kiinnittää useita kauniiksi viuhkoiksi. Paino on siis huomattavasti kevyempi, eikä näin ollen omia ripsiä vaurioiteta.Volyymitekniikalla toteutetut ripset ovat tuuheat ja näyttävät. Vastaavasti näillä ohuilla kuiduilla voidaan myös tehdä hyvin luonnolliset ripset.

Volyymiripset ovat myös huoltoväliltään pidemmät ja vaikka ripsiä lähteekin, niin tekniikan ansiosta pudonneet ripset eivät heti tee koloja ripsiisi. Volyymitekniikan avulla saadaan myös harvoihin ripsiin tuuheutta luonnollisesti!

Jos sinulla on nyt klassiset pidennykset, voidaan volyymeihin siirtyä ns. huolto kerrallaan. Asiakkaat ovat kokeneet volyymiripset näyttävyydestään huolimatta kevyiksi, ”eiväthän nämä tunnu miltään!”, on usein kuultu kommentti.

Ripsienpidennysten hoito:

Huomioithan, että ripsienpidennysten jälkeen ripsiä tulisi olla kastelematta 24-48 tunnin ajan. Ripsienpidennyksiä ei saa hangata, eikä kosketella ja vältä silmien hieromista. Ripsien puhdistamiseen käytetään öljytöntä meikinpoistoainetta.

Uusien ripsien teko kestää noin 75 minuuttia. Ripsien huolto kestää 40-60 min.

Ripsipermanentti:

Helppo ja vaivaton ripsipermanentti auttaa sinua avartamaan katsettasi ja tekemään silmistäsi upeat huomion keskipisteet! Et tarvitse käyttää päivittäin ripsientaivuttajaa.

Ripsipermanentissa ripsien päälle kiinnitetään pienet rullat, joiden päälle yläripset liimataan. Rullia on tarjolla erikokoisia, jolloin kaarevuus voidaan valita juuri sinun ripsiisi sopivaksi.

Niin lyhyt- kuin pitkäripsisillekin soveltuva ripsipermanentti kestää yleensä n. 1–2 kuukautta, minkä aikana ripsi uusiutuu ja permanentti kasvaa ripsistä ulos. Seuraava permanentti suositellaan otettavaksi vasta, kun edellinen on poistunut kokonaan ripsistä.

Hoito kestää noin 60 minuuttia.

Käykää FB:ssa näette enemmän kuvia tekemistäni töistä: https://www.facebook.com/www.mainkauneussalonki.fi

 

 

Tuotemerkit / mainokset