default-logo

kynnet2

Rakennekynnet

 

Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. Rakennekynsiä tehdään yleisimmin joko geelillä tai akryylillä. Konkreettisin ero näiden kahden välillä on tekotapa: geeli on valmista massaa, joka levitetään kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Akryylimassa useimmiten tehdään akryylinesteestä sekä akryylijauheesta, jolloin se kuivuu päästessään kosketuksiin ilman kanssa.

Akryyli on kuivuneena hieman kovempaa kuin geeli, mikä ei kuitenkaan suoranaisesti vaikuta kynnen pysyvyyteen. Ihmisten kynsilaadut ovat erilaisia, joten toisen kynnellä pysyy paremmin akryyli, toisen kynnelle geeli on parempi vaihtoehto. Yksi suuri vaikuttava tekijä on oman kynnen kosteuspitoisuus.

Jos kynnet ovat pituudeltaan jo sopivat, mutta lohkeavat, liuskottuvat tms. on mahdollista tehdä myös geeli- tai akryylivahvistus luonnonkynnen suojaksi. Valmistus muuten sama kuin rakennekynsillä, mutta tippejä tai muotteja ei käytetä pituutta lisäämään. Samalla tavalla tapahtuu myös varpaankynsien päällystäminen geelillä tai akryylillä.

Kynnet tulee huollattaa 3-5 viikon välein oman kynnen kasvunopeudesta riippuen. Huollossa korjataan vialliset kynnet, hiotaan vanhat värit ja koristeet pois, lyhennetään ja muotoillaan kynnet, sekä täytetään kasvuraja ja laitetaan uudet kärkivärit, koristeet ja viimeistelygeelit tilalle.

 

Kynsien geelilakkaus 

306

 

Orly Gel FX:llä saat aikaan kestävän, lohkeilemattoman lakkauksen, joka kestää upeakiiltoisena 2-4 viikkoa. Sen  jälkeen sen voi poistaa tai voidaan vaihtaa kokonaan uuteen sävyyn.

Geelilakkaus on hellävarainen vaihtoehto rakennekynsille,  koska se ei riko tai haurastuta omaa kynttä.

Geelilakkaus on vain hieman paksumpi kuin normaali kynsilakka ja se kovetetaan UV-valossa, jolloin se on heti kuiva eikä lakan kuivumista tarvitse odotella.

Yhteen sopivalla lakalla voidaan tehdä samansävyinen perinteinen manikyyri tai häivyttää kasvurajaa.

Pohjustus- ja hoitotuotteet sisältävät A-, E- ja B5-vitamiineja. Ainutlaatuinen koostumus ravitsee kynsipohjaa terveyttä edistävien ainesosien ansiosta kestävyyden, vahvuuden ja kiillon varmentamiseksi.  Jokainen Gel FX -manikyyri täydennetään Orlyn vitamiini-pitoisella uudella kynsinauhaöljyllä, jonka sisältämät appelsiininkukka- ja villikirsikkauutteet hoitavat ja kosteuttavat kynsinauhat kuntoon.

Hoito sis. kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, Orly Gel FX lakkauksen, kynsinauhaöljyn ja käsivoiteenOrlyn lakkoja ei ole testattu eläimillä. Ne eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä tai DBP:tä.

Hoito kestää noin 30 minuuttia ( geelilakkauksen poiston kanssa  45 minuuttia ).

 

318

Näin pidät geelilakatut kyntesi kauniina ja kestävinä:

 

– Älä revi ja nypi kynsiä tai lakkaa.

– Suoja kätesi ja kyntesi kumihanskoilla tehdessäsi kotitöitä ja hoitaessasi puutarhaa.

– Huolehdi riittävästä käsihygieniasta puhdista kynsien alapuolet säännöllisesti kynsiharjalla.

 

Spa Manikyyri

Tämä täydellinen manikyyri aromaattisilla tuotteilla saa kädet pehmeiksi ja eloisaksi. Kynnet ja kynsinauhat käsitellään öljyllä ja siistitään kauniiksi, kädet kuoritaan ja hierotaan eteerisiä öljyjä sisältävillä tuotteilla. Lopuksi laitetaan kädet naamion. Hoito sis. kynsien kylvetys, kynsien nauhojen hoito, kynsien viilaus, helläkuorinta, naamion lämmön avulla ja kosteutus Orly Rich Renewal Creamilla ( ilman lakkausta ). Hoito kestää noin 45 minuuttia.

 

Minimanikyyri ( geelilakkauksen yhteydessä 10€ )

Kynsien kylvetys, kynsien nauhojen hoito, kynsien viilaus ja muotoilu sekä kosteutus Orly Rich Renewal Creamilla ( ilman lakkausta ). Hoito kestää noin 15-20 minuuttia.

 

 

image_1