default-logo

muut palvelut

Kasvohoitomme kattavat ihon erityistarpeet naisille ja miehille, aikuisista nuorisoon. Sinun ei tarvitse etukäteen tietää onko varaamasi kasvohoito varmasti sinulle paras, hoidot käydään vielä läpi kosmetologisi kanssa. Kaikkiin kasvohoitoihimme kuuluu ihoanalyysi, sekä ihon kotihoidon ohjaus.
Hoidot toteutetaan saksalaisella lääketieteellisesti testatulla Dr.Med.Christine Schrammek -ihonhoitosarjalla. Tuotteet perustuvat tieteellisesti todistettuihin raaka-aineisiin. Yli 50 vuotta markkinoilla ollut ihonhoitosarja pohjautuu Green Peel®  -yrttisyväkuorintaan

Sensiderm, SOS-kasvohoito: (75min) 82€

Herkän, kuivan,punoittavan,  stressaantuneen ihon kasvohoito. Ihoärsytyksiä rauhoittava, rentouttava ja ihon luonnollista vastustuskykyä parantava kasvohoito. Myös couperosasta ja rosaceasta kärsiville.

Hydra cool -tehokkaasti kosteuttava kasvohoito: (75min) 78,00 €

Kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito kosteuden puutteesta kärsivälle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille.

Time Control Vital Beauty: (90min) 100,00 €

Kiinteyttävä ja ravitseva kasvohoito, joka hidastaa ihon ennenaikaista vanhenemisprosessia, äärimmäistä tehokkuutta veltostuneelle, ryppyiselle ja kimmoisuutensa menettäneelle iholle.
Aikuiselle iholle antamaan uutta energiaa.

Mekaaninen ihonpuhdistus: (75min) 75€

Mekaaninen ihonpuhdistus on perinteistä ihonpuhdistusta komedoraudan avulla. Jos ihossa on epäpuhtauksia, on mekaaninen ihonpuhdistus olennainen osa hoitoa. Hoidossa iho valmistellaan puhdistukseen kuorinnalla ja höyrytyksellä, jonka jälkeen poistetaan epäpuhtaudet. Tämän jälkeen iho rauhoitetaan ihon tyypin mukaan sopivalla naamiolla.
Hoito sopii hyvin akneiholle, nuorelle iholle ja iholle, jossa on paljon epäpuhtauksia. Puhdas iho säteilee terveyttä sekä hyvinvointia ja on huomattavasti vastaanottavaisempi kotihoitotuotteille!

 Beauty Express (45min) 49€

Pintapuhdistus, kuorinta ja hiero Raikastava, kosteuttava kasvohoito kaikille ihotyypeille.

Kasvohieronta (30min) 35€

Pintapuhdistus, kuorinta ja hieronta.

Silmänympärysihonhoito (30min) 30,00 €

Ärtynyttä silmänympärysihoa rauhoittamaan ja kosteuttamaan.

Kaula ja decolteehoito (30min) 38,00 €

Unohdetun kaulan tehohoito. Ihanteellinen ikääntyvän kaulan- ja decolteenhoito

SCHRAMMEK – GREEN PEEL® -YRTTISYVÄKUORINNAT

 

Green Peel® Fresh Up (75min) 98,00 €

Hellävarainen yrttihoito ihon virkistämiseen ja kirkastamiseen. Ihanteellinen esimerkiksi ennen suuria juhlia. Soveltuu erinomaisesti myös epäpuhtaalle iholle.

Green Peel® Energy (75min) 116,00 €

Energialähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-aging -hoito, joka vauhdittaa ihon uudistumista. Hoidon lisäksi 6 vrk:n hoitoampullit kotikäyttöön 105,00 €

Green Peel® Classic (2x75min) 245,00 €

Yrttihoitojen klassikko, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä. Soveltuu ikääntyneelle, vaurioituneelle ja veltostuneelle iholle. Iho nuortuu silmissä. Erinomainen myös arville ja akneen. Hoidon jälkeen tulee käyttää kosmetologin ohjeiden mukaisia tuotteita.Viiden päivän päästä kuorinnasta tehdään jälkihoito.

Kulmakarvojen pidennys – uusi jännittävä keksintö maailmalta.

Kulmakarvojen pidennyksellä luodaan täyteläisemmät ja paksummat kulmakarvat.

Kulmakarvojen pidennys voi tehdä tarpeen mukaan eli osittain tai kokonaan. Voit ottaa lisätuuhetta kulmiin sille osalle mihin tarvitset tai jos haluat peittää arpia yms.

Monet ihmiset kärsivät vaurioituneista kulmakarvoista tai kulmakarvojen menetyksestä.

Yleensä se johtuu:

– YlinyppimisestäFullSizeRender (2)

– Arvista

– Vaihdevuodet

– Ikääntyminen

– Hormoni epätasapaino

– Kivennäisaineiden puute

– Hoitoja, kuten kemoterapiaa

– Sairauksista, kuten kilpirauhasen vajaatoiminta ja hiustenlähdöstä

Kulmakarvojen pidennyksen kestoon vaikuttavia asioita ja huolto-ohjeet:

Kulmakarvojen pidennykset pysyvät oikein käytettynä 2-4 viikkoa. Normaalisti oma kulmakarva irtoaa 60-90 päivän välein ja uusi kulmakarva kasvaa tilalle. Tästä syystä kulmakarvojen pidennystä tulee säännöllisesti huoltaa 2-3 viikon välein, joskus harvemmin. Korjausväli riippuu ihmisen yksilöllisestä kulmakarvojen irtoamisvauhdista. Hyvin istutetut kulmakarvat irtoavat luonnollisen kulmakarvojen mukana pois.

Tärkeää huomioitavaa ennen kulmakarvojen laittoa:

Toivomme, että voit tulla kulmakarvojen laittoon ilman kulmakarvojen meikkiä ja se on poistettu vähintään 2 tuntia ennen kulmakarvojen laittoa. Liima tarttuu ja kestää paremmin kuivissa kulmakarvoissa.

Meikin poistamisesta kulmakarvojen pidennyksen yhteydessä veloitetaan erikseen.

Jos silmäsi ovat erityisen herkät ja saat helposti allergisia oireita, on mahdollista, etteivät kulmakarvojen pidennys sovi sinulle. Yliherkkyydestä on tärkeää ilmoittaa ennen pidennysten laittoa. Huomioithan, että mahdolliset allergiset reaktiot eivät ole ammattitaitoisen pidennysten laittajan tai tuotteiden syy, joten emme voi ottaa niistä vastuuta. Allergiatapauksissa kulmakarvat on poistettava mahdollisimman pian.

Kulmakarvojen hoito:

Huomioithan, että kulmakarvojen pidennyksen jälkeen kulmakarvoja tulisi olla kastelematta 24-48 tunnin ajan. Myös suuria lämpötilaeroja pitää välttää. Kulmakarvojen ei saa hangata, eikä kosketella ja vältä niiden hieromista. Kulmakarvojen puhdistamiseen käytetään öljytöntä meikinpoistoainetta.