default-logo

Hieronta palvelut:

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa. Verenkierto vilkastuu ja samoin hapen ja ravinteiden kulku. Hieronta myös poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta.

Raskaushieronta

Raskauden myötä muuttuva kehon painopiste aiheuttaa usein lihasjännityksiä ja kiputiloja erityisesti lantion ja alaselän alueelle, sekä niska-hartiaseudulle. Raskausajan hieronnalla voidaan löytää näitä ongelmakohtia ja hoitaa niitä äidille miellyttävissä asennoissa.

Havaijilainen Lomi Lomi -hieronta

Jo yli 2000 vuotta sitten perinteiset Havaijilaiset Kahuna hierojat tunsivat salaisia ja pyhiä tapoja vapauttaa kehossa olevia jännityksiä ja energian virtausta siten, että fyysinen, emotionaalinen ja henkinen parantuminen pääsi tapahtumaan. Havaijilainen Lomi Lomi -hieronta on yhdistelmä kehon kokonaisvaltaista pyhää kosketusta ja muinaista rituaalia.

Hieronta suoritetaan lämpimällä öljyllä ja hieronta sisältää toistuvia harmonisia liikkeitä ja erilaisia syvälle kehoon ulottuvia tekniikoita, nivelten käsittelyä ja akupainantaa. Hieronta sopii hyvin kaikenikäisille ja myös raskaana oleville. Hoidon aikana vapautetaan kehossa olevaa energiaa Alohan hengen mukaisesti – rakkaudella, ilolla ja myötätunnolla. Lomi Lomi -hieronnan jälkeen koko keho on rentoutunut syvällisesti ja kokonaisvaltaisesti sekä sen luontainen olotila on palautunut.

Lämminkivihieronta

Lämmitettyjen kivien rentouttava vaikutus ulottuu syvälle kudoksiin ja on siksi erityisen rentouttava. Hoito sopii lihaskireyksien hoitoon sekä stressin ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Hieronta myös tasapainottaa hermoston toimintaa. Lämminkivihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista.

Luonnon hiomat kivet tuntuvat iholla pehmeiltä ja ne jakavat tasaisesti lämpöä. Hieronnan jälkeen miellyttävä tunne säilyy kehossa pitkään.

Kylmistä raajoista kärsiville lämminkivihoito on ihanteellinen varsinkin talviaikaan. Hot-stone hieronnan voi yhdistää muihin hoitoihin esimrkiksi klassiseen hierontaan alkulämmöksi. Lämminkivihieronta sopii miehille ja naisille.

Abhyanga hieronta

Abhyanga hieronta lisää verenkiertoa, poistaa väsymystä ja rauhoittaa hermostoa. Hieronta myös nostaa energiatasoa ja parantaa unen laatua. Abhyanga hieronta on kevyttä, mutta tehokasta hierontaa, joka hoitaa lihaksia ja rauhoittaa mieltä. Hieronnan otteet ovat lihaksia lämmittäviä ja pehmeitä

Traditionaalinen intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on hartioiden, niskan ja päänalueen kevyt, rauhoittava käsittely, joka perustuu perustuu vanhaan traditioon. Nykyiseen hoitomuotoon on lisätty joitain otteita klassisesta hieronnasta.

Intialainen päähieronta auttaa mm.:

* stressin vähenemiseen
* jännitystilojen laukaisuun
* päänsärkyyn
* neste- ja verenkierron vilkastumiseen
* kuona-aineiden poistumiseen kehosta
* kehon ja mielen tasapainoon

Arkielämän paineet kasautuvat päähän, kasvoihin ja niskaan. Näiden alueiden hierominen ja stimuloiminen kosketuksen avulla lievittää nopeasti kipua ja särkyä sekä rauhoittaa mieltä.

30 minuutin pituinen hoito soveltuu myös mainiosti tehtäväksi vaikka keskellä työpäivää, sillä siinä ei käytetä öljyä, ja hoidon aikana asiakas istuu mukavasti tuolilla, niska-hartia -alue käsitellään vaatteiden läpi.

Karvanpoisto IPL – valohoidolla:

Helppo, nopea ja kivuton karvanpoiston menetelmä, joka on tehokas apu häiritsevistä ihokarvoista kärsiville. Karvat voidaan poistaa pysyvästi esimerkiksi: kanaloista, selästä, reisistä, jne…

Laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen. Menetelmä Vartalosopii useimmille ihotyypeille.  Erityisen hyvin se tepsii tummiin karvoihin mutta heikentää myös vaaleiden karvojen kasvua.

Heti toimenpiteen jälkeen karvat voivat jatkaa kasvuaan 1-2 viikon ajan, mutta ne kuitenkin irtoavat itsestään. Uutta karvaa alkaa kasvaa esiin n. 4–6 viikon kuluttua, ja silloin tehdään uusintahoito.

Karvan väristä riippuen käsittely tehdään yleensä noin 6-10 kertaa. Hoidot suoritetaan 3-6 viikon välein. Vaaleiden ja harmaiden karvojen poistamiseen tarvitaan useampi hoitokerta. Lopputuloksena karvojen kasvu vähenee noin 70-90 prosenttia.

HUOM! Karvat ajetaan kotona 2 päivää ennen käsittelyä. Hoidon jälkeen ei saa saunoa, kuori ihoa tai kylpeä kahteen päivään. Vältä auringonottoa ja käytä UV-suojavoiteita. Hoidot tulee tehdä ruskettumattomalle iholle eli ennen hoitojen alkua pitää välttää auringonottoa, suihkurusketusta, itseruskettavia sekä solariumia. Valo imeytyy ruskettuneeseen ihoon, joten iho voi palaa.

Teemme karvanpoistoja vaan naisille.