default-logo

Hieronta palvelut:

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa. Verenkierto vilkastuu ja samoin hapen ja ravinteiden kulku. Hieronta myös poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta.

Raskaushieronta

Raskauden myötä muuttuva kehon painopiste aiheuttaa usein lihasjännityksiä ja kiputiloja erityisesti lantion ja alaselän alueelle, sekä niska-hartiaseudulle. Raskausajan hieronnalla voidaan löytää näitä ongelmakohtia ja hoitaa niitä äidille miellyttävissä asennoissa.

Lomi Lomi ( Hawaji) hieronta

Havaijilainen Lomi Lomi -hieronta on yhdistelmä kehon kokonaisvaltaista  kosketusta. Hieronta suoritetaan lämpimällä öljyllä ja hieronta sisältää toistuvia harmonisia liikkeitä ja erilaisia syvälle kehoon ulottuvia tekniikoita, nivelten käsittelyä ja akupainantaa.

Abhyanga hieronta

Abhyanga hieronta lisää verenkiertoa, poistaa väsymystä ja rauhoittaa hermostoa. Hieronta myös nostaa energiatasoa ja parantaa unen laatua. Abhyanga hieronta on kevyttä, mutta tehokasta hierontaa, joka hoitaa lihaksia ja rauhoittaa mieltä. Hieronnan otteet ovat lihaksia lämmittäviä ja pehmeitä

Laavakivi hieronta

Laavakivi hieronta on hyvin rentouttavaa hierontaa, jossa yhdistyvät lämmitettyjen laavakivien käyttö ja perinteinen hieronta. Laavakivistä huokuva lämpö lämmittää lihaksia, joka mahdollistaa voimallisemman hieronnan ilman kipua.

Karvanpoisto IPL – valohoidolla:

Helppo, nopea ja kivuton karvanpoiston menetelmä, joka on tehokas apu häiritsevistä ihokarvoista kärsiville. Karvat voidaan poistaa pysyvästi esimerkiksi: kanaloista, selästä, reisistä, jne…

Laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen. Menetelmä Vartalosopii useimmille ihotyypeille.  Erityisen hyvin se tepsii tummiin karvoihin mutta heikentää myös vaaleiden karvojen kasvua.

Heti toimenpiteen jälkeen karvat voivat jatkaa kasvuaan 1-2 viikon ajan, mutta ne kuitenkin irtoavat itsestään. Uutta karvaa alkaa kasvaa esiin n. 4–6 viikon kuluttua, ja silloin tehdään uusintahoito.

Karvan väristä riippuen käsittely tehdään yleensä noin 6-10 kertaa. Hoidot suoritetaan 3-6 viikon välein. Vaaleiden ja harmaiden karvojen poistamiseen tarvitaan useampi hoitokerta. Lopputuloksena karvojen kasvu vähenee noin 70-90 prosenttia.

HUOM! Karvat ajetaan kotona 2 päivää ennen käsittelyä. Hoidon jälkeen ei saa saunoa, kuori ihoa tai kylpeä kahteen päivään. Vältä auringonottoa ja käytä UV-suojavoiteita. Hoidot tulee tehdä ruskettumattomalle iholle eli ennen hoitojen alkua pitää välttää auringonottoa, suihkurusketusta, itseruskettavia sekä solariumia. Valo imeytyy ruskettuneeseen ihoon, joten iho voi palaa.

Teemme karvanpoistoja vaan naisille.