default-logo

Karvanpoisto IPL – valohoidolla:

Helppo, nopea ja kivuton karvanpoiston menetelmä, joka on tehokas apu häiritsevistä ihokarvoista kärsiville. Karvat voidaan poistaa pysyvästi esimerkiksi: kanaloista, selästä, reisistä, jne…

Laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen. Menetelmä Vartalosopii useimmille ihotyypeille.  Erityisen hyvin se tepsii tummiin karvoihin mutta heikentää myös vaaleiden karvojen kasvua.

Heti toimenpiteen jälkeen karvat voivat jatkaa kasvuaan 1-2 viikon ajan, mutta ne kuitenkin irtoavat itsestään. Uutta karvaa alkaa kasvaa esiin n. 4–6 viikon kuluttua, ja silloin tehdään uusintahoito.

Karvan väristä riippuen käsittely tehdään yleensä noin 6-10 kertaa. Hoidot suoritetaan 3-6 viikon välein. Vaaleiden ja harmaiden karvojen poistamiseen tarvitaan useampi hoitokerta. Lopputuloksena karvojen kasvu vähenee noin 70-90 prosenttia.

HUOM! Karvat ajetaan kotona 2 päivää ennen käsittelyä. Hoidon jälkeen ei saa saunoa, kuori ihoa tai kylpeä kahteen päivään. Vältä auringonottoa ja käytä UV-suojavoiteita. Hoidot tulee tehdä ruskettumattomalle iholle eli ennen hoitojen alkua pitää välttää auringonottoa, suihkurusketusta, itseruskettavia sekä solariumia. Valo imeytyy ruskettuneeseen ihoon, joten iho voi palaa.

Teemme karvanpoistoja vaan naisille.